Enquête Jack van Gilsplein

Enquête over het Jack van Gilsplein

 ‘Het kloppend hart van Bavel’

In de enquête Bavel2030 kwam naar voren dat veel bewoners de wens hebben om iets moois van het Jack van Gilsplein te maken o.a. omdat er te weinig mogelijkheden zijn voor ontmoeting in de buitenlucht en een te beperkt horeca-aanbod. Wat is er nodig om het Jack van Gilsplein om te vormen tot het kloppend hart van het centrum met mogelijkheden voor ontmoeting?

De Dorpsraad Bavel onderzoekt met ondersteuning van de gemeente de mogelijkheden om van het Jack van Gilsplein een echt dorpsplein te maken. Het compenseren van de huidige parkeerplaatsen hoort daar ook bij.

Wat zijn jouw wensen voor het centrum (het hart) van Bavel

Laat ons weten wat jij vindt van de voorzieningen, inrichting en verkeerssituatie van ons huidige centrum. Wat zijn jouw ideeën en verbeterpunten? Geef je inbreng en draag bij aan een mooie toekomst van Bavel! hier de enquête invullen.

De enquête wordt gebruikt voor een eerste schets waarop mensen kunnen reageren via planbreda.nl. In zomer wordt het plan voor de herinrichting definitief gemaakt en start de besluitvormingsprocedure.

Like en deel

Hoe meer bewoners hun wensen kenbaar maken, hoe beter de nieuwe inrichting straks past bij de wensen die er zijn. Naast het invullen van de enquête kun je daar ook aan bijdragen door dit bericht door te sturen naar andere bewoners en onze berichten hierover op Facebook en Instagram te liken.